Cahide’nin sahibi kızını evlendirdi

Pera Palas ve Çeşme’deki Süzer Otel ile Cahide 15, Asmalı Meyhane, Meridien Ice adlı kulüplerin içinde bulunduğu binaların sahibi Suna Süzer, kızı Aylin’i evlendirdi.

Önceki akşam Pera Palas Oteli’nde düzenlenen bir törenle hayatını Nurten-İsmet Ejder çiftinin oğlu Murat’la birleştiren Aylin Süzer, salona babası Hasan Bey’in kolunda girdi. Hasan Süzer’in kızını damadına emanet ederken gözlerinin dolması nedeniyle duygusal anlar yaşanan gecede, çiftin nikahını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı. Gelinin şahidi İstanbul Valisi Muammer Güler, damadın şahitliğini ise Sertab Erener yaptı. Yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğün sonrası çift balayı için Avustralya’ya gitti.

İstanbul’a hayran kaldı

Zeki Birincioğlu, 1999 yılında ortak olduğu Uzakdoğu’nun köklü firmalarından Luen Yick Electrical’ın patronu Joe Kan’ı geçtiğimiz gece Fish Mekan’da ağırladı. Türkiye Kengo’nun hızla gelişen iş potansiyelini değerlendirmek, gelişmeleri hizmet verdikleri kurumlarla paylaşmak için ülkemizi ziyaret eden Kengo’nun kurucu ortağı ve genel müdürü Kan, şirketin Türkiye temsilcisi Zeki Birincioğlu’nun onuruna verdiği yemekte keyifli saatler geçirdi. İşadamı, hem Boğaz manzarasını, hem İstanbul’un karmaşasını, hem de rakı-balık ikilisini çok sevdiğini söyledi.

Mekan değişikliği

Çırağan Sarayı Q Jazz Bar’dan tanınan, sesi, kültürü ve sahne duruşuyla epey dikkat çeken Barbaros, bu akşamdan itibaren her salı Zincirlikuyu’daki La Pergola içinde yer alan Gola Club’ta sahneye çıkacak. Öte yandan La Pergola, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez mekanlarından olmaya da devam ediyor. Üst düzey yöneticiler, spor camiası ve cemiyet hayatının ünlülerinin popüler adreslerinden La Pergola’da, İtalyan mutfağının en başarılı aşçılarından Asım Yıldız, mutfak ekibi ile birlikte misafirlerine nefis yemek ziyafetleri çekiyor.

Sıra sende artık

İnci İnan, Londra’da okuduğu dönemlerde aynı evi paylaştığı ve ‘En iyi arkadaşım’ dediği Aylin Süzer’in Pera Palas Oteli’ndeki düğün töreninde baş köşedeydi... Tören süresince ortak arkadaşları Selma Merter ile yan yana olan, töreni biraz sevinçli biraz da buruk bir ifadeyle seyreden İnan, sıranın kendisine geldiği yorumlarına ise karşılık vermedi. Annesi Suna Hanım bile onun nikah masasına bu kadar mesafeli durmasından yana dertli...

Siyaha kırmızı desteği

Aylin Süzer ile Murat Ejder’in önceki gün Pera Palas Oteli’nde gerçekleşen düğününe katılanlar arasında, marjinal modacılar Neslihan Yargıcı ve Maide Büyükkaymakçı da vardı. Siyahların kadını olarak tanınan Yargıcı her zamanki gibi bu renge sadık kalmış, sadece kırmızı rujuyla görünümüne renk vermişti. Büyükkaymakçı da Yargıcı’nın izinden gitmiş ve siyah renkli kıyafete kırmızı şal ve pantolonla getirdiği hareketi yeterli bulmuştu.

Yıldızlara bak kararını ver

15 kişilik gurme ekibinin hazırladığı Best Place’in dördüncü sayısı çıkıyor. Gül Erçetingöz yönetimindeki Summer Guide için tüm hazırlıklar tamamlandı. Bodrum, Antalya, Çeşme, Fethiye gibi birçok bölgedeki mekanlar hakkında detaylı bilgi sunacak Summer Guide’ta, ilginç yorumlar da unutulmamış... Gül Erçetingöz yaz sayısında bir ilke imza atarak mekanlara puan ve yıldızlar vereceklerini, bu değerlendirmeye göre tercih yapmanın daha da kolaylaşacağını ifade ediyor. İngilizce ve Türkçe hazırlanan guide, dünyanın farklı ülkelerinde de satışa sunulacak.

Seyahatini erteledi

DKNY ve Four Seasons Hotel işbirliğinde düzenlenecek DKNY 2005 İkbahar/Yaz ekspozisyonu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yararına bugün gerçekleşecek. Four Seasons Hotel’de yapılacak olan ekspozisyonda davetliler ‘Anadolu’da Bir Kızım Var, Öğretmen Olacak’ projesine destek verecek. Derneğin faal üyelerinden Esra Üstünkaya, yurt dışı seyahatini bile o günkü davet için ertelediğini belirtiyor.
Yazarın Tüm Yazıları