Çağla Şikel'in bayılma sebebi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Çağla Şikelin bayılma sebebi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 14:52

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette aniden fenalaşarak bayılan ünlü manken Çağla Şikel’in neden bayıldığı ortaya çıktı. Önceki gün bir eczane çıkışı objektiflere yansıyan Şikel o gün bayılma sebebini açıkladı. Ünlü manken uzun süre açlığa dayanamadığı için bayıldığını ifade etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce bayılması ile gündeme gelen Çağla Şıkel, açıklamada bulundu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir defilede fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü manken, Etiler’de bir eczanede görüntülendi.

Muhabirlere gülümseyen Çağla Şıkel bayılmasıyla ilgili olarak, ‘Bünyem açlığa hiç dayanmıyor. O gün 3 saat yemek yemedim, bu yüzden bayıldım. Şimdi iyiyim. Eczaneden de ilaç değil oje ve köpeğime mama almaya geldim’ dedi.

Çağla Şilek kimdir

Çağla Şikel kimdir?

5 Ocak 1978 Kars doğumludur.

Eğitim hayatına İstanbul’da 1985 – 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında bale eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

İlkokulu bitirdikten sonra 1990 – 1993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında Ortaokul eğitimini tamamlamıştır.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Yüksek Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Çağla Şikel 1996 yılında Odessia adlı Sinema filminde yer oynamıştır.

1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuş ve sonrasında katıldığı Şeysel Adalarında yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( EUROPE’S QUEEN OF BEAUTY ) ödülünü almıştır.

1997 – 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıkmıştır.2004 yılında Cennet Mahallesi’nde ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde oynamıştır.

Çağla Şikel, ünlü pop şarkıcı Emre Altuğ ile 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı Sortie’de evlenmiş, 2015 senesinde ise sürpriz bir şekilde boşanmıştır. Bu evliliğinden Uzay ve Kuzey adında iki erkek çocuğu vardır.

Çağla Şikel Altuğ, 18 Aralık 2008’de ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamıştır.

Filmografi

Cennet Mahallesi (dizi) (Sultan)

Görgüsüzler (Sultan)

Avrupa Yakası (Melek) Konuk

BAKMADAN GEÇME!