Çağla Şikel haç taktığı iddialarına cevap verdi!

Güncelleme Tarihi:

Çağla Şikel haç taktığı iddialarına cevap verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 16:26

Çağla Şikel, hakkında çıkan haç taktığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Şikel, “Haç takmıyorum. Ayrıca herkesin dini imanı kendine. Bana laf edenler acaba benim kadar sure biliyorlar mı?” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü manken Çağla Şikel’in haç taktığı hakkında dedikodular çıkmıştı. Eski eşi Emre Altuğ ile birlikte, oğulları Uzay ve Kuzey’i Akmerkez’deki oyun katına götüren ve birlikte eğlenen Çağla Şikel, habercilerin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Parmağının kırılmasını “Çocuklarla futbol oynarken kırıldı.” diyerek açıklayan Şikel, habercilerin haç taktığı hakkında çıkan haberleri sormasına karşılık “Haç takmıyorum. Ayrıca herkesin dini imanı kendine. Bana laf edenler acaba benim kadar sure biliyorlar mı?” diye cevap verdi. Çağla Şikel’in boynunda, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden kayınvalidesine ait üzerinde Allah yazılı olan kolyenin olması dikkatlerden kaçmadı. 

Çağla Şikel haç taktığı iddialarına cevap verdi

Haberin Devamı

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel, 2 Ocak1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Kars'lı Azerbaycan Türkmenlerinden, annesi ise Adana'lıdır. İlkokul 4.sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale eğitimi almaya başladı. İlkokulun ardından  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda ortaokul eğitimini tamamladı. 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lisans eğitimi aldı ve 1999 senesinde mezun oldu. 1997 yılında Miss Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu. Ardından Seyşel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışmasına katıldı ve Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli ( Europe's Queen Of Beauty ) ödülünü aldı. Şarkıcı Emre Altuğ ile evlendi ve anlaşamayarak boşandı.

BAKMADAN GEÇME!