Çağla Şikel eski eşi Emre Altuğ’u yalnız bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Çağla Şikel eski eşi Emre Altuğ’u yalnız bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 13:51

Ünlü model ve sunucu Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden eski eşi Emre Altuğ’u bir an olsun yalnız bırakmıyor. Eski eşi ve çocuklarının babasına destek olan Şikel, önceki gün bir alışveriş merkezinde Emre Altuğ ve çocukları ile bir arada görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Büyük bir aşkla evlenen, ancak iki erkek evlatları olduktan sonra beklenmedik bir şekilde yollarını ayıran ikili, önceki akşam bir alışveriş merkezinde çocukları ile birlikte görüntülendi. Çağla Şikel ve eski eşi Emre Altuğ, çocukları ile birlikte keyifli dakikalar yaşadı. İşte detaylar…

Büyük aşkla evlenen ve beklenmedik bir kararla yollarını ayıran Çağla Şikel ve Emre Altuğ, her fırsatta çocukları için bir araya gelerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Çağla Şikel Emre Altuğ

Şikel, Vefasını Gösterdi!

Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde annesini kaybederek zor günler geçiren Emre Altuğ’u bir an bile yalnız bırakmayarak vefasını gösterdi.

Haberin Devamı

Emre Altuğ ve Çağla Şikel, önceki gün de çocuklarıyla bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Alışveriş merkezinde ilk olarak objektiflere Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte takıldı. Altuğ, çocukları ile oyunlar oynayarak keyifli zaman geçirdi. Daha sonra Çağla Şikel’de katıldı.

Şikel’in 2 parmağının kırık olduğu dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin kırık parmaklarını sorması üzerine Şikel; “Çocuklarla futbol oynarken sakatlandım” şeklinde cevap verdi.

BAKMADAN GEÇME!