Çağla Kubat rüzgarı arkasına aldı

Güncelleme Tarihi:

Çağla Kubat rüzgarı arkasına aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 13:17

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Windsurf Funbord Türkiye Turu 2'nci ayak yarışları Muğla'nın Datça İlçesi'nde sürüyor. Günün ilk yarışları sonunda bayanlar kategorisinde birinci durumda olan Milli Sörfçü Çağla Kubat, müsabakalarda bu yıl istedikleri rüzgarı bulduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Datça Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Marlin Yatçılık ana sponsorluğunda, TYF adına Corpus Events'in organize ettiği ve Datça Surf Tatil Köyü'nde yapılan yarışlarda 96 sporcu mücadele ediyor.

Günün ilk yarışları sonunda erkekler kategorisinde Remzi Kocakıran ile bayanlar kategorisinde Çağla Kubat birinci durumda bulunuyor. 2'nci ayak yarışlarının şampiyonları final yarışlarıyla belli olacak.

Milli Sörfçü Çağla Kubat, Datça'da bu yıl istediği rüzgarı bulduğunu belirtti. Kubat, "İlk gün yarışları iyi geçti. Rüzgar şartları gerçekten güzel. Genelde Datça bizi böyle karşılıyor. Benim için de ilk gün iyi geçti. Şu an birincilikle devam ediyorum. Geçen yıl Datça'da birinciliği kaçırmıştım. Oysa Datça benim için etkili rüzgarların olduğu bir yer. Fakat geçen yıl rüzgarın azizliğine uğradım. Yeterince rüzgar olmayınca, zor yarışlar yapıldı. Genelde rüzgarlı havaları severim. Bu yıl iyi gidiyor. İstediğim rüzgarlar esiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

'ARKA SOKAKLARDA FARKLI FİNAL OLACAK'

Çağla Kubat, yarışların son günü yapılacak ödül törenine dizi setine yetişmek için katılamayacağını da açıkladı. Kubat, "Arka Sokaklar dizisinde çok severek oynuyorum. Çünkü, çok hareketli bir dizi. Hareketi seven biriyim. Dolayısıyla da dizideki karakterimi çok rahat oynuyorum" dedi.

Diziyi sürpriz bir finalin beklediğini sözlerine ekleyen Kubat şunları söyledi:

"Bildiğimiz gibi Arka Sokaklar'da ki ekip her şeyi çözüyor. Bu kez bakalım bizim ekibi ne gibi tehlikeler bekliyor göreceğiz. Başlarına neler gelecek? Değişik bir finalle bitireceğiz. İzleyiciler müthiş sürprizlere hazır olsun."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!