Çağdaş yaşam için dans ettiler

Güncelleme Tarihi:

Çağdaş yaşam için dans ettiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 00:00

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği , Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde eğitim projelerine katkı için “Yıldızların Altında Dans” adı altında yardım gecesi düzenledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin eğitim projelerine katkı sağlamak amacıyla, Almanya Büyükelçiliği’nde “Yıldızların Altında Dans” gecesi düzenlendi. Elif Yalçın’ın şarkılarıyla renk kattığı gecede, konuklar çimler üzerinde dans ederek gönüllerince eğlendi. Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin ev sahipliği yaptığı yardım gecesine yaklaşık 1000 davetli katıldı.

Davetlilere teşekkür etti

Almanya Büyükelçiliği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen gecenin organizasyonunu ise başkentin müzikal anlamda en sevilen isimlerinden Elif Yalçın ve eşi Erhan Yalçın üstlendi. Gece, Almanya Büyükelçiliği Sosyal Ataşesi Anke Siebold ve ÇYDD Ankara Şubesi Başkanı Ülkü Günay’ın konuşmalarıyla başladı.

Şarkılar eşliğinde gönüllerince dans ettiler

Derneğİn eğitim projelerine katkı sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte, gecenin mimarı Elif Yalçın şarkılarıyla konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Yalçın, 60’lı yıllardan günümüze eskimeyen Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan zengin bir repertuar hazırlamıştı. Geceye katılan davetliler, birbirinden eğlenceli şarkılar eşliğinde gönüllerinde dans edip eğlendi. Dans dolu gece, geç saatlere kadar devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!