Çağdaş Sanatlar Galerisi'nden sanata katkı

Güncelleme Tarihi:

Çağdaş Sanatlar Galerisinden sanata katkı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 20:16

Çağdaş Sanatlar Galerisi'nden sanata katkı

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'deki sanat yolculuğuna 4 Mart 2017'de başlayan Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanatseverlerin uğrak yerlerinden biri oldu. Odunpazarı Belediyesinin hayat-sanat birlikteliğini sağladığı Çağdaş Sanatlar Galerisi açıldığı günden günümüze kadar on binlerce kişi tarafından ziyaret edildi. 
Eskişehir'de büyük bir eksiğin giderilmesini sağlayan Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanata da büyük katkı yaptı. Daha önce, Salvador Dali'nin eserlerinin sergilendiği 'Salvador Dali/ Zodyak-Pantagruelö, Hanefi Yeter'in Ahval adlı resim ve heykel sergisi, Suluboya Günleri; Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı ve Uluslararası Cam Festivali'ne katılan sanatçıların yaptığı eserlere ev sahipliği yapan Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde şimdilerde Gürbüz Doğan Ekşioğlu'nun 'Benim Kedilerim' adlı resim sergisi bulunuyor. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergilerden olan 'Benim Kedilerim' resim sergisi, 23 Kasım 2017 Perşembe Günü sona erecek. 
300 ESER SERGİLENDİ
Günümüze kadar yaklaşık 300 sanat eserinin sergilendiği Çağdaş Sanatlar Galerisi, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında açık. Çağdaş Sanatlar Galerisi açıldığı günden bugüne kadar; Eskişehirli sanatseverlerin yanı sıra, komşu iller ile İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük illerden gelen sanatseverler, öğrenciler ve akademisyenler tarafından ziyaret edildi. 
YILIN SON SERGİSİ 2 ARALIK'TA
2017 yılının son, Çağdaş Sanatlar Galerisi'nin ise 7'nci sergisini 2 Aralık 2017 Cumartesi Günü açılacak olan Uğur Çalışkan'ın Post Apocalyptıc 'Kaos ve Metamorfoz' adlı resim-heykel sergisi. 2 Aralık 2017 Cumartesi Günü saat 16.00'da açılışı yapılacak olan resim ve heykel sergisi, 27 Aralık 2017 Çarşamba Gününe kadar gezilebilecek. 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!