Çağdaş Gazeteciler Derneği'nden DHA'ya 2 ödül

Güncelleme Tarihi:

Çağdaş Gazeteciler Derneğinden DHAya 2 ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 22:42

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nden DHA'ya 2 ödül

Haberin Devamı

Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA)- ÇAĞDAŞ Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi, 2016 gazetecilik ödülleri sahiplerini buldu. Doğan Haber Ajansı'ndan Namık Göz ve Berktuğ Öncü, ödüllerini aldı. Bu yılki Basın Dayanışma Ödülü Levent Gültekin’e verilirken, Demokrasi Ödülü'ne 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir layık görüldü.
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi, 2016 Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Nilüfer Plaza 16'da gerçekleşen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayıda basın emekçisi katıldı. Bu yıl ki ÇGD Bursa Şubesi 2016 Gazetecilik ödüllerinde 10 kategoride 13 ödül verildi.
DOĞAN HABER AJANSI BURSA'YA 2 ÖDÜL
ÇGD Bursa Şubesi 2016 Gazetecilik Ödülleri'nde Doğan Haber Ajansı Bursa Bürosu'ndan iki isime ödül verildi. Namık Göz, 'Çevre', Genç kalemler kategorisinde ise Berktuğ Öncü ödüle layık görüldü. Bu yılki Basın Dayanışma Ödülü Levent Gültekin’e verilirken, Demokrasi Ödülü'ne 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir layık görüldü. Toplumsal Barış Ödülü ise Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV)'e verildi. Toplumsal Barış Ödülü, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve babası Sahap Korkmaz'a taktim edildi.

FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!