Çağatay Ulusoy'a rekor transfer ücreti teklifi!

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoya rekor transfer ücreti teklifi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:02

Adını Feriha Koydum, MedCezir gibi dizilerde rol alarak genç kızların sevgilisi haline gelen Çağatay Ulusoy’a rekor transfer teklifi geldi. Ay Yapım’ın sözleşmeli oyuncusu olan Çağatay Ulusoy’a dudak uçuklatan transfer ücreti geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Medcezir dizisi final yaptıktan sonra sinemaya ağırlık veren Ulusoy, Delibal filmi ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ulusoy’un önümüzdeki sezon yeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkması bekleniyor.

Çağatay’ı kendi bünyesine katmak isteyen büyük bir yapım şirketinin yakışıklı oyuncuya oldukça yüksek meblağda yeni bir transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Rekor Teklif! 40 Bölüm Peşin!

Adı açıklanmayan şirketin, Ulusoy’a 40 bölüm parasını peşin vermek isterken bölüm başına da yaklaşık 110 bin TL ücret sundu.

Elinin Tersiyle İtti!

Hatta karşı taraf sözleşmeden doğan ceza-i şartı da ödemeyi kabul etti. Oyuncunun ise aylık kazancı 580 bin TL‘yi bulan yapım şirketinin bu teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenildi.

Çağatay Ulusoya rekor transfer ücreti teklifi

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Ünlü oyuncu ve manken Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde, İstanbul’da doğdu.

Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

Oynadığı ilk dizi film olan “Adını Feriha Koydum” ile yıldızı parlayan oyuncu, dizi devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır.

Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu daha sonra 2013 yılının Eylül ayında yayınlanmaya başlayan “MedCezir” dizisinde rol almıştır. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile “Delibal” adlı filmde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!