Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar para kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar para kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 16:28

Eylül ayında izleyicilerle yeni bir dizide buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy‘un bu diziden bölüm başı 50 bin lira alacağı konuşulmaya başlandı. Çağatay Ulusoy’un yeni dizisine ve alacağı ücrete dair tüm detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Son yıllarda yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Eylül ayında yeni bir dizi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği Ulusoy’un yeni dizisi, başrollerinde Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon gibi isimlerin rol aldığı 'Köstebek' filminden esinlenecek. Başrolünü Çağatay Ulusoy’un oynayacağı yeni dizi için oyuncu arayışları devam ediyor.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynayacağı dizi için alacağı ücret konuşulmaya başladı. Ulusoy’un bu diziden bölüm başı 50 bin lira, aylık olarak 200 bin lira alacağı iddia ediliyor.

Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar para kazanacak

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü’nde okudu. Ayla Algan ve oyuncu Vahide Perçin ve eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri aldı. Televizyon dünyasına ilk kez “Adını Feriha Koydum” dizisi ile adım attı ve milyonların sevgisini kazandı. Ardından birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı, birçok ödül kazandı.

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy'un oynadığı filmler ve diziler

2009-2010 Arka Sokaklar - Figüran
2010 Recep İvedik 3 - Dansçı Figüran
2011 Anadolu Kartalları - Ahmet Onur
2011-2012 Adını Feriha Koydum - Emir Sarrafoğlu
2012 Eve Düşen Yıldırım - Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu
2012 Emir'in Yolu - Emir Sarrafoğlu
2012 Paranoya / Paranoia - Çağatay Ulusoy Kısa film
2013-2015 Medcezir - Yaman Koper
2015 Delibal - Barış Ayaz

BAKMADAN GEÇME!