Çağan Irmak: TV dizilerini bu kadar önemsemeyiniz

Güncelleme Tarihi:

Çağan Irmak: TV dizilerini bu kadar önemsemeyiniz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2014 11:10

Yönetmen Çağan Irmak, Instagram hesabından yaptığı açıklamada televizyon dizilerinin ciddiye alınmasını eleştirdi.

Haberin Devamı

Issız Adam, Babam ve Oğlum gibi başarılı sinema filmlerinin yanı sıra Asmanlı Konak, Çemberimde Gül Oya ve Keşanlı Ali gibi çok konuşulan dizilerin de yönetmenliğini üstlenen Irmak, takipçilerini dizilerin ciddiye alınmasını ve hayatlarını yaşamaları gerektiği konusunda uyardı.

“TV DİZİLERİNİ BU KADAR ÖNEMSEMEYİNİZ”

Irmak açıklamasında, Çalıkuşu’nun sadece ilk üç bölümünü çektim. Bu yüzden dizi ile ilgili övgü ya da istek ve şikayetlerinizi bana değil, kanala iletiyorsunuz. Biz burada fotoğraf çekiyor ve hayata dair muhabbetler ediyoruz çoğunlukla… Ayrıca TV dizilerini de hayatınızın anlamı yapacak kadar önemsemeyiniz. Ülke gündemini takip etmek, hayata karışmak, sokağa çıkmak, kitap okumak, kaliteli müzik dinlemek siz genç bedenleri daha şahane besler zımba gibin yapar.

Bak misal dün akşamüstü şu üstteki çayları kızlı erkekli içip kaçtılar bana da bu fotoyu bırakmış oldular. Genç arkadaşlarım siz de kızlı erkekli hayata karışın aşkı sevdayı dostluğu hiçbir TV dizisinde değil kendi hayatınızda arayın. Sizi seven Çağan abiniz.

Çağan Irmak: TV dizilerini bu kadar önemsemeyiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!