Cağ Kebabı Karadeniz Pide İle Birleşti

Güncelleme Tarihi:

Cağ Kebabı Karadeniz Pide İle Birleşti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 09:32

LALEZAR AÇILIŞ

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir işletmeci Erzurum’un meşhur cağ kebabı ile Karadeniz pidesini aynı işletmede bir araya getirdi.
Lalezar Cağ Karadeniz Pide Salonu Çerkezköy’de hizmete girdi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Koray Önsel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ali Ertem, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, esnaf ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan işletme sahibi Kıyas Terbiyeli, "Çerkezköy’e 1994 yılında ilk cağ kebabını getiren Cuma ustamız ile en iyi cağ kebabı hizmetini verecektir. Cağ kebabında çok iddialıyız. Ayrıca işletmemizde kebap, Karadeniz pide, çorba çeşitleri de bulunuyor. Bugün bizi yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.
İlçesinde yeni işletmelerin açılmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "İlçemiz sanayi bölgesidir ve yüzlerce de sanayi kuruluşu vardır. Hizmet sektöründe Çerkezköy’ün önemli adımlar atmasını bekliyoruz. İşletmeci arkadaşlarımıza da başarılar diler, hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. İnşallah ilçemizde bu gibi işletmeler çoğalır. Mevcut işletmelerimiz de kendilerini yenileyerek, daha iyi duruma gelirler. Bununla birlikte de tatlı bir rekabetin oluşmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından da protokol üyelerine ve davetlilere cağ kebabı ikramında bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!