Ç. Rizespor, Metin Diyadin'le anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Ç. Rizespor, Metin Diyadinle anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 12:29

Turkcell Süper Ligi'nden düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor, yarın sahasında konuk edeceği Ankaraspor, karşısında galibiyet alarak taraftarına moral vermek istiyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor'a mağlup olarak küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın istifasının ardından geçici olarak göreve getirilen PAF takım antrenörü Cesarettin Alptekin, Ankaraspor maçında Rizespor'a yakışan futbolu oynayacaklarını belirterek, "Takımda moraller oldukça bozuk. Ancak alacağımız bir galibiyetle en azından taraftarlarımıza bir moral vermek istiyoruz" dedi. Öte yandan Çaykur Rizespor'da Ankaraspor maçı öncesi Kürşat, Anderson, Sedat, Emrah ve Özden'in sakatlıkları devam ediyor.

Bu arada Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine Metin Diyadin'in getirileceği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Metin Diyadin ile görüşen Başkan Kadir Çakır'ın tecrübeli teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Basın sözcüsü Aykut Ferah, Metin Diyadin ile görüştüklerini ancak henüz resmi bir anlaşmaya varmadıklarını belirterek, "Şu anda Metin Diyadin ile görüşmelerimiz sürüyor. Sezon sonunda kesin kararımızı açıklayacağız" dedi.

Haberin Devamı

ÇAYKUR RİZESPOR'UN ANKARASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'i: Gonzales - Mesut, İgor,Victoria, Anıl - Mustafa, Fahri, Leandro, Mertgül - Zafer, Riberio

SAKATLAR: Kürşat, Anderson, Sedat, Emrah, Özden

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Tüm tribünler 5 Ytl

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!