'ByLock indiren siyasetçilerden hiç mi iz yok'

Güncelleme Tarihi:

ByLock indiren siyasetçilerden hiç mi iz yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 22:21

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada “Pensilvanya’nın kapısında nöbet bekleyen, telefonuna ByLock indirip 1 doları cüzdanında gezdiren meşhur siyasetçilerden hiç mi iz yoktur?” diye sordu. Konuşmasında AK Parti’ye idam çağrısı da yapan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“FETÖ, dışı İslam, içi ihanet şeytani bir çetedir. Haşhaşiler, Tapınak Şövalyeleri, Sion Tarikatı, İlluminati yapılanması başta olmak üzere, batıni ezoterik örgütler neyse FETÖ aşağı yukarı aynısıdır. Dünya görüşümüz ne olursa olsun, 15 Temmuz melanetiyle ittifakla cephe almak zorunluluğu vardır, bu da bütün partiler adına kaçınılmaz bir vazifedir. Bu itibarla Yenikapı ruhu bizim asla vazgeçmediğimiz, vazgeçmeyeceğimiz bir milli duruş ve diriliş tablosunun özetidir. FETÖ’nün kripto elemanları kimdir? El değmemiş FETÖ’nün kodaman ve hatırlı simaları nerelerde gizlenmekte, neden imtiyazlarla koruma altındadır? Onbinlerce kişi soruşturma geçirmiş ve tutukludur. Ancak ortada dişe dokunur isimlere tesadüf edilebilmiş değildir. Pensilvanya’nın kapısında nöbet bekleyen, telefonuna ByLock indirip 1 doları cüzdanında gezdiren meşhur siyasetçilerden hiç mi iz yoktur?

Haberin Devamı

Siyasi kavrayış ve anlayışımız taktik değilse bile, stratejik olarak 15 Temmuz sonrası zorunlu olarak değişmek durumunda kalmıştır. Çünkü 15 Temmuz depreminin farklı zaman ve bahanelerle tekrarı ihtimal de olsa mümkündür.

Kendilerine Türk milliyetçisi diyen zevat bir platform kurmuş, 1 Kasım’dan sonra ellerine tutuşturulan MHP’yi içten yıkma talimatnamesini uygulamakla meşgullerdir. ‘Türk milliyetçisiyiz’ diyorlar, ama MHP Genel Başkanı’nı yuhalatacak kadar ipten kazıktan boşandıklarını göremiyorlar. Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da hepinizin boy ölçüsünü görelim. MHP’yi ele geçirmek için oyun içinde oyun kuranlar, kalkmışlar Türk milliyetçisi maskesiyle yine film çeviriyor.

AKP TOP ÇEVİRMESİN

Milletimiz idam talebinde ısrar ediyorsa o zaman bize düşen bu kanuni düzenlemeyi TBMM’de yapmak, Türkiye düşmanlarına hak ettiği cezayı vermektir. AKP top çevirmesin, zamana oynamasın, hakikaten idamın geri getirilmesi konusunda samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir.” 

BAHÇELİ'YE YANIT:  ‘KURULTAYI TOPLAYIN BOYUMUZUN ÖLÇÜSÜNÜ ALIN’

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında parti içi muhaliflere yönelik sözlerine yanıt verdi. Akşener, “Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da hepinizin boy ölçüsünü görelim” diyen Bahçeli’ye Twitter hesabından şöyle seslendi: “Haydi kurultayı toplayın ve boyumuzun ölçüsünü alın. Biz delegelerin iradesine razıyız. Ya siz?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!