Buzun üstünde kazanan Moriarity

Güncelleme Tarihi:

Buzun üstünde kazanan Moriarity
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 12:45

Heyecan fırtınası estiren zorlu parkurlarıyla bilinen buz pateni yarışı Red Bull Crashed Ice serisinin bu sezonki üçüncü yarışı Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota kentinde gerçekleşti. Erkeklerde Kanadalı Dean Moriarity birinciliğin sahibi oldu. Marco Dallago ikinciliği elde ederken, Cameron Naasz ise üçüncülük kürsüsünde yer aldı. Red Bull TV’den canlı yayınlanan yarışta kadınlar ise birinciliğe Myriam Trepanier ulaştı.

Haberin Devamı

İlk defa düzenlendiği 2001 yılından bu yana kış sporları içinde heyecanla izlenen bir seriye dönüşen buz pateni yarışı Red Bull Crashed Ice’ın bu sezondaki üçüncü yarışı ABD’nin Minnesota kentinde gerçekleşti. 340 metrelik zorlu bir parkurda gerçekleşen yarışta erkeklerde podyumun en üstünde Dean Moriarity yer aldı. Kanadalı Moriatry’nin ardından ikincilik Marco Dallago olurken, üçüncü sırayı ise Cameron Naasz elde etti. Kadınlar da ise Myriam Trepanier kazanırken, ikincilik Sadie Lundquist’in oldu. Podyumun üçüncü sırasında ise Tamara Kajah yer aldı.

Buzun üstünde kazanan Moriarity

Birinciliği ardından konuşan Moriarity, “Gerçekten inanılmaz hissediyorum. Burada kazanmak oldukça önemliydi. Bir çok zorlu rakibim arasından zafere ulaştığım için mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Üçüncü yarışlar sonunda erkekler genel sıralamada Cameron Naasz, 2350 puanla birinci sırada bulunuyor. 2160 puanlı Maxwell Dunne ikinci ve 2112.5 puana sahip Scott Croxall ise üçüncü sırada yer alıyor. Kadınlar genel sıralamada ilk sıra 2300 puanlı  Amanda Trunzo’nun olurken, ikinci sırada ise 1810 puanla Jacqueline Legere yer alıyor. Genel klasmanda üçüncü sırada ise Myriam Trepanier 1790 puanla rakiplerini takip ediyor.

Red Bull Crashed Ice serisinin dördüncü yarışı, 3-4 Mart tarihlerinde Kanada’da gerçekleşecek. Ottawa’daki sezonun dördüncü yarışı birbirinden heyecanlı mücadelelerle 3 Mart Cuma ve 4 Mart Cumartesi günü Red Bull TV’den https://www.redbull.tv/live/AP-1Q4WN2ZP51W11/red-bull-crashed-ice linkinden canlı yayınlanacak. 

BAKMADAN GEÇME!