Buzlu yol kazası ucuz atlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Buzlu yol kazası ucuz atlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 13:00

ÜMRANİYE’de buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil anaokulunun da bulunduğu binanın bahçesine uçtu. Kazada ölen ya da yaralana olmazken binada yaşayanlar panikle kendilerini dışarı attı.

Haberin Devamı

Kaza saat 10.00 sıralarında Akdeniz Caddesi Muammer Aksoy Sokak üzerinde meydana geldi.Serkan Kılıç’ın kullandığı 34 EF 4710 plakalı otomobil yokuş aşağıya indiği sırada buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kaymaya başlayan otomobil bir anaokulunun da bulunduğu binanın bahçesine uçtu. Binanın girişine çarpan otomobil daha sonra ters döndü. Kazayı gören vatandaşlar itfiaye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Buzlu yol kazası ucuz atlatıldı

Kazada sürücü araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Sürücü Serkan Kılıç, "Yola baktım, yukarıdan yol temiz gözüktü. Araba rampada bıraktı kendini. Elektrikli el freni. Hiç frene basmadım zaten. Arabayı şuraya vurdurayım dedim, araba kaydı indi aşağıya" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Buzlu yol kazası ucuz atlatıldı

PANİK YAŞANDI

Otomobilin uçtuğu binanın hemen yanında bulunan anaokulu çalışanları ise kazanın ardından büyük korku yaşadı. Öğrencilerin binada bulunduğu anda yaşanan kaza nedeniyle, anaokulu çalışanları da tedirgin oldu. Anaokulu çalışanı Özgür Bakırtaş, "Bizim okulumuz 50 mevcutlu bir anaokulu. Normalde her kış yaşıyoruz bu sorunu. Rampa çok dik olduğu için kışın kar yağışından duramıyor sürücüler. Burada da bir kot farkı var. Yaklaşık 3 metre. Her sene 3-4 araba vuruyor. Bu sene ikinci araba buraya düşen. Aşağısı mutfak bölümü. Çocuklar yemek yerken yaşansa bu kaza çocuklar zarar görebilirdi" diye konuştu.

İTFAİYE KURTARDI

Binanın boşluğuna düşen otomobil, itfaiye erlerinin yaptığı uzun süren çalışmaların ardından çıkarıldı. Polis ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!