Buzda Yenimahalle fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Buzda Yenimahalle fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 11:07

Buzda Yenimahalle fırtınası

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KURDUĞU engelli ve engelsiz birçok spor branşında başarılı çalışmalara imza atan Yenimahalle Belediyesi, bu kez de iddiasını buz pateninde sürdürecek.

Yenimahalle Belediyesi Senkronize Buz Pateni takımının temelleri atıldı. Yeni takımın çiçeği burnunda sporcuları, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Yaşar'a spor hakkında bilgi veren başarılı sporcular Yenimahalle çatısı altında başarılı olacaklarının sözünü verdi.

BUZ PATENİ PİSTİ YAPILACAK

Ziyarette sporcularla tek tek sohbet eden Yaşar, şampiyon sporculardan oluşan takıma başarılar diledi. Konuşmasında buz pateninin Türkiye'de çok fazla bilinmediğine değinen Başkan Yaşar, takıma belediye tarafından her türlü desteğin verileceğinin ve buz pateni pisti yapılacağını müjdeledi.

BAŞARIYI BUZDA GÖSTERME ZAMANI

Pist için Yenimahalle bölgesinde alan araştırması yapılacağını belirten Yaşar, “Kurduğumuz Bayan Hentbol takımımız Türkiye'de bir ekol oldu. Bu başarıyı şimdi buzda da gösterme zamanı. Sizin için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız. Sizden tek isteğimiz Yenimahalle'ye yakışır sporcular olup, ülkemizin adını tüm dünyaya duyurmanız. Bu yüzden sizin için yapılacak olan tesisimizde gece gündüz demeden çalışmanızı istiyorum" dedi.

AVRUPA'DAKİ TESİSLER İNCELENECEK

Avrupa'da bulunan buz pateni tesislerini hakkında kulüp sorumlularından brifing alan Yaşar, “Bana tesisler hakkında ayrıntılı bir rapor sunmanızı istiyorum. Biz de imkanlarımız dahilinde sporcularımızın antrenman yapabileceği ve müsabakaların oynanabileceği uluslararası standartlarda bir pist yapmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!