Buz Hokeyi'nde şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Buz Hokeyinde şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 13:45

Milenyumspor, 5-4'lük Erzurum Narman Spor Kulübü galibiyetiyle ilki başararak şampiyonluk kupasını 5'inci kez evine götürdü.

Haberin Devamı

Milenyum Spor Kulübü Başkanı Ali Öztaşdelen, yaptığı açıklamada, aile kulübü olduklarını, arkalarında herhangi bir kurum desteği bulunmadığını belirterek, bu şartlarda şampiyon olmalarının kendileri açısından daha anlamlı olduğunu söyledi.

Sezon boyunca takımının başarısı için elinden geleni yaptığını aktaran Öztaşdelen, şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar pek çok şampiyonluk yaşadık ama bu, bizim için en anlamlı şampiyonluklardan biri oldu. Türk buz hokeyi tarihinde 5 kez şampiyon olarak, TBHF tarafından verilecek yıldızı hak eden ilk takım olmayı başardık. Başarımızın sırrı her şeyden önce sadece spor kulübü değil, birbirine çok bağlı büyük bir aile olmamızdan kaynaklanmaktadır. Sporcularımı tek tek kutluyorum. Antrenörümüze ve ailelere desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Öztaşdelen, Kocaeli Olimpik Buz Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde kulübüne kupa ve madalyaların Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Yönetim Kurulu üyeleri Handan Duman ve Murat Uzar tarafından verildiğini kaydederek, takımdan İlkim Dilan Uygun'un ligin en iyi defans oyuncusu ödülüne layık görüldüğünü sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!