Büyükşehir'in spora desteği sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirin spora desteği sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2018 14:21

Büyükşehir'in spora desteği sürüyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ilçe okullarına spor malzeme yardımlarını sürdürüyor. 'Bir Mahalle Okulu Bir Umut, Umuda Doğru Yolculuk' projesi minik öğrencileri spora teşvik ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Antalya'da spor geleneği yaratmak ve geliştirmek amacıyla Antalya'nın en uzak ilçe ve mahallelerinde belirlenen okullara spor malzemesi yardımı gerçekleştiriyor. Proje süresince Kepez, Kemer, Kumluca, Kaş, Manavgat, Finike, Demre, Aksu, Alanya, Gazipaşa, Serik ilçelerindeki mahalle okulları ziyaret edildi. 55 mahalle okulunda 2 bin 128 öğrenciye ulaşıldı.

7 BİN MALZEME

Büyükşehir Belediyesi tarafından, sahip olduğu potansiyel ile bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Antalya'da, ortaokul ve lise öğrencilerine tişört, şapka, spor çantası, spor ayakkabısı, okullara ise futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, satranç takımı olmak üzere 7 bin 750 adet spor malzemesi hediye edildi. Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler yardımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yardımlarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!