Büyükşehir'den yeni sosyal tesis

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden yeni sosyal tesis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:59

Büyükşehir'den yeni sosyal tesis

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Parkı içerisinde yeni bir sosyal tesis açtı. Misafirlerini ağırlamaya başlayan EKDAĞ A.Ş sosyal tesisi deniz manzarası, uygun fiyatlı menüsüyle  Antalyalıların ilgi odağı oldu.
Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş., Lara Plajı ve Düden Park Balık Çarşısı sosyal tesislerinden sonra yeni bir sosyal tesisi daha hizmete sundu. Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerindeki Atatürk Parkı içerisinde yer alan sosyal tesis, EKDAĞ A.Ş'nin yatırım ve düzenlemeleri ile bambaşka bir görünüme kavuştu. Eskiden Çin lokantası olarak bilinen bina, yeniden düzenlenerek modern tasarımı, yeni konsepti, kaliteli hizmeti, muhteşem Akdeniz ve Beydağları manzarası ile halka açık sosyal tesis olarak Antalya'ya kazandırıldı. Kar amacı gütmeyen tesisten vatandaşlar uygun fiyatlarla yararlanabiliyor.
LEZZET VE MANZARA
EKDAĞ tarafından işletilen tesis açıldığı günden bu yana uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Antalyalıların gözdesi oldu. Özelikle, hafta sonu sabahlarının vazgeçilmez lezzetleri açık büfe kahvaltı konsepti yoğun ilgi görüyor. Kahvaltılık ürünlerin yanı sıra birbirinden lezzetli ana yemekleri ve tatlılarıyla Antalyalılar aileleriyle eşsiz Akdeniz manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirebiliyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!