Büyükşehir'den Şampiyonlara Ödül Yağdı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Şampiyonlara Ödül Yağdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 11:46

Büyükşehir'den Şampiyonlara Ödül Yağdı

Haberin Devamı

ANKARA. (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi, Dünya ve Avrupa müsabakalarında dereceye giren ASKİ Spor’lu güreşçiler ile antrenörlerini ödüllendiriyor. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp’e bir daire verilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde; Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ faaliyet raporlarının görüşülerek kabul edilmesinin ardından gündeme aldığı Başkanlık Yazısı ile ASKİ’nin şampiyon sporcularına ödül yağdı. Dünya, Avrupa ve benzeri şampiyonalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerin ödüllendirilmesini içeren Başkanlık Yazısı, mecliste oybirliği ile kabul edildi.

Kabul edilen Başkanlık Yazısı’na göre; 2016 Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası’nda, Avrupa Şampiyonu olan Rıza Kayaalp’e 1 adet daire verilecek. Teknik Direktör Mehmet Akif Prim ile Antrenör Nazmi Avluca da 50’şer adet Cumhuriyet Altını karşılığı Türk lirası ile ödüllendirilecek.  Avrupa 2'incisi Mustafa Kaya’ya 150 adet Cumhuriyet Altını, Teknik Direktör Abdullah Çakmar ve Antrenör Fevzi Çölbay’a da 30’ar adet Cumhuriyet Altını karşılığı Türk Lirası verilecek.

31 Mart 2016 Bulgaristan U-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa 3'üncüsü Enes Başar 15 adet Cumhuriyet altını karşılığı para ile ödüllendirilirken, Teknik direktör Temel Yaşar ve Antrenör Fethi Çağlar 3’er adet Cumhuriyet Altını karşılığı para alacak. Avrupa 3'üncüsü Yunus Emre Dede 15 adet Cumhuriyet altını, Teknik Direktör Yaşar Kale ile Antrenör Erdinç Kırkbıyık’a 3’er adet Cumhuriyet Altını karşılığında Türk Lirası ödül verilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!