Büyükşehir'den eğitime spor desteği

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden eğitime spor desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 15:00

Büyükşehir'den eğitime spor desteği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KUMLUCA Mavikent Mahalle muhtarı Adem Karataç'ın MUBİM'e müracaat ederek Durali Yazıcı İlköğretim Okulu için spor alanı talep etti. Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içinde öğrenciler içinde 9 ayrı spor aletinin olduğu alan hediye etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, MUBİM üzerinden vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. Her türlü istek ve taleplerini cep telefon ve bilgisayarlarından Büyükşehir Belediyesi'ne iletebilen muhtarlar evrak takibi yapmadan sadece tuşlara bakarak sorunlarına çözüm buluyor. Son olarak Kumluca Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, MUBİM'e başvurarak mahallesindeki Durali Yazıcı İlköğretim Okulu'nun bahçesine spor alanı oluşturulmasını istedi.
Karataç'ın talebinin sisteme düşmesinin ardından ilgili birimler harekete geçti. Kumluca'da daha önce Şehit Hasan Öztürk, Kasapçayırı ve Sultan Alpaslan İlköğretim Okullarına spor malzemesi dağıtan Büyükşehir Belediyesi, Durali Yazıcı İlköğretim Okulu bahçesine standartlara uygun 9 farklı spor aleti yerleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince oluşturulan spor alanıyla öğrenciler, boş zamanlarında ve ders aralarında spor yapma imkanı bulabilecek.
TALEP MUBİM'DEN
Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran "Gençlerimize ve eğitime yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunun bilinci içerisinde yasalar ve imkânlar ölçüsünde okullara desteğimiz devam ediyor" diye konuştu. MUBİM aracılılığı ile yaptıkları müracaatın ardından Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin spor aletlerinin kurulumunu kısa sürede gerçekleştirdiğini belirten Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ise, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!