Büyükşehir'den dekoratif aydınlatma çalışması

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden dekoratif aydınlatma çalışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2018 14:47

Büyükşehir'den dekoratif aydınlatma çalışması

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent merkezinden geçen Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda, dekoratif aydınlatma çalışması başlatıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda başlattıkları dekoratif aydınlatma çalışmasının vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandığını söyledi. Altyapı çalışmalarının ardından üst yapıya ve görselliğe önem vererek, kentin farklı bir görünüme kavuşması iç in çalışmalar yürütüldüğünü belirten Yılmaz, "Üstyapı yatırımlarımız kapsamında, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışması başlattık. Şu anda Altınordu ilçemizde mersan kavşağı ile çapa kavşağında dekoratif aydınlatmaların kurulumunu gerçekleştirdik. Orduluların ve karayolunu kullanan vatandaşların göz zevkine hitap eden bu çalışmalarla ilgili çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi.
15 farklı noktada dekoratif aydınlatma ç alışması yapacaklarını vurgulayan Yılmaz, "İlimizde görsel kaliteyi artırmak ve fotoğraf çekim noktaları oluşturmak üzere yaptığımız çalışmaları, ilerleyen günlerde 15 farklı noktada hayata geçireceğiz. Bu kapsamda Fatsa dolunay kavşağı, Ünye otogar kavşağı, Gülyalı havaalanı kavşağı ile Altınordu ilçesinde üniversite kavşağı, sagra kavşağı, yeni otogar kavşağı ve belediye kavşağında dekoratif aydınlatma yapacağız. Altınordu ilçesi Atatürk parkında havuz içine 1 adet dekoratif aydınlatma ile teleferik önüne 1 adet tünel aydınlatma ve biri Boztepe’ye olmak üzere 4 adet de dekoratif tag yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!