Büyükşehir'den 'Biz olma' semineri

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Biz olma semineri
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:23

Büyükşehir'den 'Biz olma' semineri

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ailelere 'Biz Olmak İçin Yüzleşelim' adlı iletişim semineri düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nde Pedagog olarak çalışan Kemal Çamlıoğlu, 'Biz Olmak İçin Yüzleşelim' adıyla iletişim semineri düzenledi. Kültür Merkezi Lale Salonu'ndaki seminere, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, meclis üyeleri ve aileler katıldı. Seminerin konuşmacısı Pedagog Çamlıoğlu, insanların toplumda her zaman birbirine samimi olması gerektiğini ve samimiyetle kurulan ilişkilerin her zaman başarılı olacağını dile getirdi.

Konuşmasında insanların hatasız olamayacağını belirten Çamlıoğlu, önemli olanın insanların hatalarıyla yüzleşmesi olduğunu belirterek, "Hatalarınızla yüzleşin, kendinizi eleştirin. Yanlış yaptığınızda bunu kabullenin ve yanlışlarınızı düzeltmek için kırıcı olmayın. İnsanları dinlemeyi seçerseniz, onların da sizi dinleme fırsatı doğacaktır. Temiz duygularla hareket eden insan asla kaybetmez" diye konuştu. Seminerin sonunda MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan Pedagog Kemal Çamlıoğlu'na çiçek takdim etti.



İlker KILIÇASLAN/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!