Büyükşehir'den 23 Nisan'da çifte konser

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden 23 Nisanda çifte konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 12:43

Büyükşehir'den 23 Nisan'da çifte konser

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Geleneksel Karaisalı Kuvayı Milliye Şenlikleri için iki ücretsiz konser organize etti. Karaisalı Stadı'ndaki şenlikte Ankaları Ayşe ve Osman Öztunç, Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki konserde ise Emre Kaya Adanalı buluşacak.
Geleneksel Kuvayı Milliye Şenlikleri için saat 09.00'dan itibaren belediye otobüsleri Karaisalı'ya ücretsiz seferler yapacak. Otobüsler merkez Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi'ndeki Çifte Minare Camii önünden hareket edecek.
Karaisalı Stadı'nda gerçekleştirilecek Kuvayı Milliye Şenlikleri'nde Yörük Türkmen kültürü, çeşitli yönleriyle yansıtılacak. Şenlik alanında kurulacak sahnede saat 11.00'den itibaren halk ozanları ve halk oyunları ekipleri sahne alacak. Kıl çadırlarda katılımcılara yayık ayran ve sıkma ikram edilecek. Saat 14.00'de Ankaralı Ayşe ve Osman Öztunç sahne alacak.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da etkinliklere katılacak.
EMRE KAYA COŞTURACAK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Uğur Mumcu Bulvarı Mono Kafe yakınında saat 20.00'de organize edilen konserde ise ünlü sanatçı Emre Kaya Adanalıları coşturacak.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!