Büyükşehir'de 30 yeni araç hizmete başladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirde 30 yeni araç hizmete başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 16:36

Büyükşehir'de 30 yeni araç hizmete başladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 30 araç, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Büyükşehir Belediyesi raylı sistemler depo alanında düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak şehir içi ulaşımı rahatlatmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

"Kentte ulaşımı rahatlatmak için bir taraftan kısa vadeli yatırımlar, bir taraftan Gaziray ve metro çalışmaları devam ederken aynı zamanda araç filomuzu da genişletmeye çalışıyoruz. Bu yeni araç filomuzdaki araçların özellikle küçük olması, verimlilik ve kapasiteyi doğru kullanma adına şehrimizde ki dar yollarda hızlı hareket ederek ve verimli bir ulaşım ağı oluşturacak. Bu yöndeki çalışmalarımız önümüzdeki aylarda da devam edecek. Bu çalışmalar kapsamında yılsonu 62 otobüs daha yüzde 50 hibe ile araç filomuza katılacak. Bu araçlarımızda geldiği zaman şehirdeki ulaşım ağını daha da kuvvetlendirmiş olacağız."

Otokar Satış Direktörü Murat Tokatlı ise araçların tamamen şehir içi ulaşım için dizayn edildiğini ve araçlarda yolcuların rahat seyahat etmeleri için her şeyin düşünüldüğünü belirterek araçların Gaziantep'e hayırlı olmasını diledi.    

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek 30 araç hizmete başladı.    

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!