Büyükşehir, Orman Bölge Müdürlüğü'ne hizmet binası yapacak

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir, Orman Bölge Müdürlüğüne hizmet binası yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:22

Büyükşehir, Orman Bölge Müdürlüğü'ne hizmet binası yapacak

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü’ne hizmet binası yapılması için protokol imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arsanın bir kısmının devri karşılığında prestij bir hizmet binası yapacaklarını söyledi.
Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Başkanlık Makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki kurum arasında Orman Bölge Müdürlüğüne yapılacak hizmet binası ile ilgili bir protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet binasını Orman Bölge Müdürlüğü ile müşterek yapacaklarını belirterek, “Bir taraftan belediye işlerini en güzel şekilde yaparken bir tarafta da kamuya ait diğer kurum ve kuruluşlarla yapacağımız müşterek işleri planlıyoruz” dedi. Havaalanı yolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü arsasının bir kısmının devri karşılığında hizmet binası yapacaklarını ifade eden Başkan Çelik, “Havaalanı yolundaki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı şehrimizin prestij caddelerinden birisi. Bilindiği gibi havaalanları şehrin ana giriş kapıları. Bu yolda anıtsal bir binanın olması şehrimize de ayrı bir değer kazandıracak” diye konuştu.
Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de Başkan Mustafa Çelik’e Kayseri’ye böyle bir değer kazandıracağı için kurumu ve şahsı adına teşekkür etti. Açıklamaların ardından Orman Bölge Müdürlüğü’ne yapılacak olan hizmet binasının protokolü Başkan Mustafa Çelik ile Bölge Müdürü Adnan Diltemiz tarafından imzalandı. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!