Büyükşehir 'İş'te Kadın Zirvesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir İşte Kadın Zirvesinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 13:37

Büyükşehir 'İş'te Kadın Zirvesi'nde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarının organize ettiği ve açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'ne katıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen İş'te Kadın Zirvesi'ne Türkiye ve 20'ye yakın ülkeden, farklı meslek gruplarından kadınlar katıldı. Organizasyonda 135 girişimci kadın, fikirlerini, ürünlerini, sanatlarını sergiledikleri stant açtı.

Zirvede Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) ile Kadın İş Gücü Geliştirme Merkezi (KİGGEM)bünyesinde eğitim almış kadınların yaptığı birbirinden güzel eserler de kurulan stantta sergilendi.

BÜYÜKŞEHİR STANTINA BÜYÜK İLGİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ'ın da hazır bulunduğu zirvede, ASMEK ile KİGGEM'de eğitim almış 5 kadın girişimcinin eserleri sergilendi. Antalya yöresine özgü kilim motiflerinden oluşan takı koleksiyonları, el sanatları ile mantar ve reçel ürünleri beğenildi. Büyükşehir Belediyesi'nin standı siyasilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!