Büyükşehir Esenpınar Yolu’nu Asfaltladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Esenpınar Yolu’nu Asfaltladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 11:36

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ, ASFALTLANAN ESENPINAR YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli’nin eski beldelerinden Esenpınarlılar’ı ilçe merkezine ulaştıran yolu asfaltladı. Çalışma vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri asfaltlanan yolda incelemelerde bulundu.
Yürütülen asfaltlama çalışmasıyla ilgili bilgi veren meclis üyelerinden Veli Şahman, “Mersin Büyükşehir Belediyemize bağlı ekipler asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçemiz Erdemli’de de asfalt altı hazırlıkları tamamlanan ve asfaltlama aşamasına gelinen Esenpınar ile Ağlıca arasındaki 4 kilometrelik yolun asfaltlanmasına besmeleyle başladık. Burası vatandaşlarımızın geçmiş yıllardan beridir dert yandıkları bir yoldu. Bugün bu çalışmayla birlikte büyük sevinç yaşayan vatandaşlarımızın, mahalle sakinlerinin sevinçlerine ortak oluyoruz” dedi.
Asfaltlanan yolun önemine de değinen Şahman, “Bölgede yoğun bir tarımsal üretim var. Bu durum yolun önemini kat kat arttırıyor. Bölgede yetiştirilen meyve ve sebzelerin taşınması bu yol güzergahıyla sağlanıyor. Yetiştirilen meyve ve sebzelerin zarar görmeden, kalite kaybına uğramadan pazara ulaşması bu yol sayesinde. Dolayısıyla vatandaşımızın yaşadığı sevincin nedenlerinin başında bu geliyor” diye konuştu.
Yakın zamanda Erdemli’de çalışmasına başlanacak yollarla ilgili bilgi veren meclis üyesi Serdar Arslan’da, “Hacıalanı Yaylası’ndan Karahıdırlı istikametine doğru yaklaşık 20 kilometrelik bir asfaltlama çalışması yapılacak. Hafta sonuna doğru asfalt altı çalışmalar başlayacak. Bayrama kadarda çalışmalar tamamlanmış olacak. Ardından da Kösbucağı yolu üzerinde çalışmalar sürdürülecek. Asfaltsız kent yolu, mahalle yolu kalmayacak” şeklinde konuştu.
Vatandaşlar ise yolun asfaltlanması dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Biz bu yoldan yıllardır dert yanıyorduk. Derdimize Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ve ekibi çare oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!