Büyükşehir, engelli vatandaşları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir, engelli vatandaşları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 15:22

Büyükşehir, engelli vatandaşları ağırladı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA)  SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle engellileri ağırladı. Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, engellilerin yaşam şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müftüsü Veysel Çakı, dernek yöneticileri ile 150 engelli vatandaş katıldı.



Etkinlikte engelli vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çakır, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatlarıyla şehrimizi engelsiz bir hale getirmeye çalışıyoruz. Yani sizin yaşam şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Eksikliklerimiz olabilir. Bu eksikliklerimizi de zaman zaman dernek yöneticileriniz ile istişare ediyoruz. Bunları da ortadan kaldırmaya özen gösteriyoruz. Bulunduğunuz ortam başkanımızın talimatıyla yapılmış Türkiye’de sayılı tesislerden bir tanesi. Sadece sizler kullanabiliyorsunuz. Buraları sizlerle paylaşmaktan çok mutlu oluyoruz. Engelliler gününüzü en içten dileklerimle kutluyoruz. Fark edemediğimiz, göremediğimiz talepleriniz varsa bekliyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmenizi istiyoruz" dedi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!