Büyükşehir ekipleri cemevlerini temizliyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir ekipleri cemevlerini temizliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 16:42

ADANA Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelere yönelik temizlik çalışmalarını camilerle birlikte cemevlerinde de yürütüyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi ve Yüreğir Cem Kültür Derneği Cemevi'nde çalışma yapıldı.
Çukurova'nın en büyük cemevi unvanını taşıyan, 5 bin 800 metrekarelik Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Ekipler, bina içindeki cem salonu, sohbet odası, konferans salonu, semah odası, kütüphane, fuaye, lobi, idari bölüm, derslikler ve kütüphaneyi, ayrıca cemevi bahçesini, süpürüp yıkadı. Daha sonra aynı çalışma Yüreğir Cem Kültür Derneği Cemevi ve Çukurova İlçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki cemevinde yapıldı.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi ve Yüreğir Cem Kültür Derneği Cemevi yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye temizlik hizmetinden dolayı teşekkür etti. Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü de camiler ve cemevelerinin temizliğinin program dahilinde periyodik olarak devam edeceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!