Büyükşehir’den Keles’e Özel Klip

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’den Keles’e Özel Klip
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 13:01

BURSA’NIN TANITIMI İÇİN HAZIRLANAN ‘ELİMDE SAZIM BURSA’DA GÖZÜM’ ADLI VİDEO KLİPLE AVRUPA MÜZE AKADEMİSİ VE EUROPA NOSTRA TARAFINDAN BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞİMDİ DE KELES’E ÖZEL BİR KLİP HAZIRLADI.

Bursa’nın tanıtımı için hazırlanan ‘Elimde Sazım Bursa’da Gözüm’ adlı video kliple Avrupa Müze Akademisi ve Europa Nostra tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Keles’e özel bir klip hazırladı.
Bursa’nın turizmden hak ettiği payı olması maksadıyla şehrin sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklerin dünyaya tanıtımı için yoğun çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Müze Akademisi ve Europa Nostra tarafından başarı belgesine değer görülen ‘Elimde Sazım Bursa’da Gözüm’ adlı klip çalışmasının ardından şimdi de Keles ilçesi için bir klip hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bünyesindeki Karagöz Sinema Atölyesi tarafından hazırlanan klipte, Keles’in tarihi ve kültürel mekanları, sosyal yaşamı ve yöresel el sanatları dahil olmak üzere tüm argümanlar kullanıldı. “Uludağ’ın gülen yüzü Keles” adlı klipte, yörenin sevilen sanatçılarından Menteşeli Cengiz’in seslendirdiği “ A Denizim” isimli türkü yer aldı. Klip çalışmasının sosyal medyada yayınlanmasıyla Keles’in sahip olduğu tarihi ve doğal değerlerinin geniş kitleler tarafından da görülmesi hedefleniyor.
Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Keles’in turizm potansiyelinin gözler önüne serilmesi açısından bu klibin büyük önem taşıdığını belirterek, katkıları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!