Büyükşehir’den 71 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’den 71 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:22

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, CUMHURİYET BAYRAMI’NDA 71 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE MALZEME YARDIMINDA BULUNDU. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KOCAMAZ’IN DAĞITTIĞI MALZEME YARDIMINDAN BİN 420 SPORCU VE 142 ANTRENÖR FAYDALANACAK.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda 71 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın dağıttığı malzeme yardımından bin 420 sporcu ve 142 antrenör faydalanacak.
Mersinli Ahmet Stadı’nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Başkan Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mithat Ertaş katıldı. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Kocamaz, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, bu ülkede yaşayanların birlik ve beraberlikten, barış ve kardeşlik ortamından ayrılmamasını diledi.
Sporun bağlayıcı ve birleştirici gücüne vurgu yapan Kocamaz, “Spor barış, kardeşlik, sevgi, saygı, aidiyet duygusunu geliştirmenin yanı sıra bir kentin ortak değeri olarak insanları bir araya getirmektedir. Biz, yıllardır Tarsus’ta amatör spor kulüplerimize her türlü desteği verdik. Hatta tüm amatör spor kulüplerimize birinci sınıf sahalar yapıp teslim ettik. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak da aynı gayreti gösteriyoruz” dedi.
İki yıldır amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarını belirten Kocamaz, "Bu yıl buna ilaveten federasyonla ilgili ihtiyaçlarını gidermeleri için de maddi katkı sağladık. Ama biz Mersin’de bütün yerleşim birimlerinin spor alanlarıyla donatılmasını istiyoruz. Bu tür konularda bize yer gösteren her belediyemize destek vermeye hazırız. Yeter ki, gençlerimiz spor yapsın, geleceğe başarılı sporcular olarak yürüsünler ve kentimizi, ülkemizi en iyi yerlerde temsil etsinler. Spor hem sağlık hem kardeşlik için yapılıyor, ancak sporcularımızın birbiriyle mücadele ederken de bu yarışı centilmence yürütmeleri gerekiyor” diye konuştu.
Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ertaş da “Bugün 3 bayan kulübü, 68 erkek futbol kulübü olmak üzere 71 spor kulübümüze malzeme dağıtımı yapılıyor. Amatör sporun çıtası Mersin’de hızla ilerliyor. Bu konuda emeği geçen, bize destek olan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz’a, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Dereceler sizden, hizmetler sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımızdan. Umarım bu malzemeleri iyi günlerde kullanırsınız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından amatör spor kulüplerine ayakkabı, forma, teknik malzeme, antrenman tişörtü, antrenman topu, maç topu, eldiven, çorap, çanta ve antrenör eşofmanı dağıtımı yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!