Büyükşehir Belediyesi'ne iki ödül

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesine iki ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 13:20

Büyükşehir Belediyesi'ne iki ödül

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MAHALLİ İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından düzenlenen 3. Etkin Belediye Proje Yarışması’nın ödül töreni yapıldı. Törende Kayseri Büyükşehir Belediyesi iki ayrı dalda birincilik ödülüne layık görüldü.
Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Etkin Belediye Proje Yarışmasında' ödül alan belediyeler belirlendi. Çevre ve altyapı projeleri, iyi yönetim projeleri, sosyal-ekonomik ve kültürel projeler ile tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik projelerin olduğu yarışmada Kayseri Büyükşehir Belediyesi iki ayrı projesiyle ödül aldı. Ankara Green Park Hotel’de gerçekleştirilen ödül törenine 174 belediye katıldı. 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi alanında ilk ve tek olan 'Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali' ile birinciliğe layık görüldü. Büyükşehir Belediyesi, MİARGEM’in ödül töreninde 'Tarihi ve Kültürel Değerlerin Korunmasına Yönelik Projeler' kategorisinde de birincilik ödülüne layık görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu ödülü Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile elde etti. MİARGEM’in ödül töreninde kazanılan iki ayrı birincilik ödülünü Büyükşehir Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürü Fehmi Gündüz aldı.    
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!