Büyükşehir Belediyesi'ne 'Altın pusula' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesine Altın pusula ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 12:33

Büyükşehir Belediyesi'ne 'Altın pusula' ödülü

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından gerçekleştirilen 15.Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri kapsamında “Gelenekten Geleceğe Kutnuö projesiyle Jüri Özel Ödülü'nü aldı.

İşadamı Hamdi Akın'ın Seçici Kurul Başkanlığı'nı yaptığı ve İstanbul'da düzenlenen ödül törenine, UNDP İstanbul Uluslararası Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktörü Marcos Athias Neto, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı.

Törende, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin geleneksel kutnu kumaşını uluslararası alanda tanıtılması ve yeniden kazandırılması için yaptığı çalışmalar sonucunda hazırladığı ‘Gelenekten Geleceğe Kutnu’ projesi Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödül Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e takdim edildi. Ayrıca törende, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılamaması sebebiyle Dışişleri Bakanlığına verilen Büyük Ödül de Fatma Şahin'e verildi.

15. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'ne 135'i kurum, 72'si genç iletişimci projesi olmak üzere 16 ana ve 10 alt kategoride 207 proje başvuruda bulundu ve 33'ü ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!