Büyükşehir Belediyesi'nden yeni toplu taşıma uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesinden yeni toplu taşıma uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 14:01

Büyükşehir Belediyesi'nden yeni toplu taşıma uygulaması

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA)- ORDU Büyükşehir Belediyesi, ikinci etap toplu ulaşım projesini hayata geçirmek için çalışma başlattı.

Ordu Büyküşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ikinci etap toplu ulaşım projesiyle 2 Nolu Uzunisa, 33 Nolu Yıldızlı, 62 Nolu Eskipazar ile 110 Nolu Karacaömer Kooperatiflerini tek çatı altında toplayıp, yeni bir ulaşım imkanı sunulacağını söyledi.

Başkan Yılmaz, Belediye Meclis Salonu’nda 2 Nolu Uzunisa, 33 Nolu Yıldızlı, 61 Nolu Eskipazar ve 110 nolu Karacaömer Kooperatiflerinin başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi’ne geçmek istediklerini belirten Kooperatif Başkanları ve Üyeleri Başkan Yılmaz’a şehir merkezinde uygulanan toplu ulaşım projesiyle ilgili ise teşekkür ettiler. 
Başkan Yılmaz Altınordu şehir merkezinde 19 Nolu Cumhuriyet-Sağra, 18 Nolu Kuğukent ve 17 Nolu Dolmuşçular Kooperatiflerinin birleşmesiyle hayata geçirilen dönüşüm çalışmalarının ardından, vatandaşlar ve esnafların duyduğu memnuniyetin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Ordu’da Toplu Ulaşım Projesi’ni açıklamamızın ardından özellikle esnaflarımızda bir tedirginlik söz konusuydu. Sistem uygulamaya geçtikten sonra ise esnaf kardeşlerimiz ne kadar doğru bir karar aldıklarını gördüler. Doğru yapılan bir projenin artılarını görüp, Uzunisa, Eskipazar, Karacaömer ve Yıldızlı Kooperatiflerimizin de sisteme kendileri dahil olmak istemesi mutluluk verici. Güzergah üzerinde kısa süre içerisinde Ordu Şehir Hastanesi hizmete girecek. Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte bölgede yoğun bir yolcu sirkülasyonu olacak. Dönüşüm projesiyle birlikte yeni ve engelli kardeşlerimizin kullanımına uygun araçlar bölgede hizmet verecek. Toplam 113 aracın 38’e düşmesiyle birlikte, hem esnaf kardeşlerimiz kazanacak, hem de trafik yoğunluğuna katkısı olacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!