Büyükşehir belediyesinden ücretsiz spor etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir belediyesinden ücretsiz spor etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 13:05

Büyükşehir belediyesinden ücretsiz spor etkinliği

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş.’nin her yıl düzenlediği ücretsiz aerobik, fitness ve step hizmeti yeniden başladı. Deniz Kızı Kafe yanındaki spor alanında "Birlikte Spor” adıyla yapılan spor etkinliği, haftanın dört günü 21.30-22.30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.
Geçen yıl “Spor Yapan İnsan Sağlıklıdır” sloganıyla yapılan etkinlik, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Aerobik-fitness hocası Calibe Soran’ın liderliğindeki etkinliğe bu yıl da yoğun ilgi gösterilirken, sağlıklı yaşam için sporla tanışan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Ramazan ayı sebebiyle hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 21.30 ile 22.30 arasında yapılan etkinlik, Ramazan sonrası yaz sezonu boyunca hafta içi her gün saat 18.30 ile 19.30 arasında gerçekleştirilecek.
"Spor Yapan İnsan Sağlıklıdır” sloganıyla Samsun halkını spor yapmaya davet eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ın spor konusundaki hassasiyeti neticesinde Deniz Kızı Kafe yanında bulunan spor alanında ücretsiz olarak spor aktiviteleri düzenleme kararı aldık. Etkinliklerimiz kapsamında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak aerobik, fitness ve step yapma imkanı sağlayacağız. Yaz boyu devam edecek olan etkinliklerimize tüm halkımızın katılmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!