Büyükşehir Belediyesi bin 185 kilometre yol yapacak

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi bin 185 kilometre yol yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 14:28

Büyükşehir Belediyesi bin 185 kilometre yol yapacak

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılı sonuna kadar bin 185 kilometre yol yapılacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurulu, 2018 yılının ilk toplantısını  Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Genel Sekreter Bülent Civelek başkanlığında düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde imarlı alanlar ve kırsal yol ağları programları görüşülerek çalışmalara başlanılması kararı alındı. Toplantıda Büyükşehir sınırları içerisinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının koordinasyonuyla ilgili maddeler görüşüldü. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 413 kilometre asfalt yol, 730 kilometre sathi kaplama yol ve 41 kilometre beton yol yapılması kararlaştırıldı.

Genel Sekreter Bülent Civelek çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek,  “Hepimizin de yakından gördüğü gibi ilimiz genelinde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 19 ilçemizin tamamı bir şantiye görünümüne girdi. Yatırımlarımızın hızlı ve koordineli bir şekilde hayata geçmesi, bizlerin bazı sorumluluk ve hassasiyetlerini artırmaktadır. Dolayısıyla sürdürülen çalışmaların hangi kuruma ait olduğunu belirten uyarıcı işaretlerin alanda bulundurulmasını istiyoruz. Projelerin tamamlanmasının ardından ise koordineli bir şekilde kalan malzemeler ve iş makineleri kaldırılmalıdır. İş güvenliği konusunda sağlanacak koordinasyonla birlikte ilgili kurum gerekli tüm tedbirleri almalıdır. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, tedbir noktasında gerekli tüm önlemleri alıyor ve bu konuya hassas yaklaşıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!