Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 17:01

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı oturumları başladı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, son bir aylık çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi, soruları yanıtladı.

Yöneltilen sorular üzerine Çaykur Rizespor’un Süper Lig’den bir alt lige düşmesi üzerine yaşanan tartışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Biz Trabzon’uz. Kayıkçı kavgasıyla, ‘O onu dedi, bu bunu dedi’ tartışmalarıyla bizim işimiz olmaz. Her iki şehir birbirinin kardeşidir. Rize bizim şehrimizdir, biz de Rize’nin şehriyiz. Bırakalım artık bu fuzuli işleri. Spor, futbol barış içinde yarıştır. Kötü üslup kimseye yakışmaz. Unutulmasın ki kötü üslup sahibinindir” şeklinde konuştu.

ÇAYIRBAĞI’NA İÇME SUYU MÜJDESİ

Başkan Gümrükçüoğlu’nun değerlendirme ve açıklamalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılı yatırım programında yer alan Düzköy ilçesi Çayırbağı Mahallesi içme suyu inşaatı ile Çarşıbaşı ilçesi Şahinli-Kavaklı grup içme suyu arıtma tesisi inşaatının kredi kullanılarak gerçekleştirilmesi oy birliği ile kabul edildi. 2017 yılı içinde ihale edilecek olan her iki projenin toplam maliyetinin 12,5 milyon lira olduğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!