Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan sezona 'merhaba'

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Erzurumspordan sezona merhaba
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 15:16

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan sezona 'merhaba'

Haberin Devamı

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)- GEÇTİĞİMİZ sezon 3'üncü Ligi 1'inci grubu şampiyon olarak tamamlayıp bu sezon Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grupta mücedele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor sezona 'merhaba' dedi.
Palandöken ve Bolu'da yaptığı kampların ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor  sezon açılışını Kazım Karabekir Stadyumu'nda yaptı. Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve çok sayıda taraftarın ilgi gösterdiği açılışta Mehtaran takımı gösteri yaptı. Kurbanların kesildiği açılış töreninde Lalapaşa Cami imamı Emrullah Kaçar'da dua etti.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, güçlü bir kadro kurduklarını bildirdi. Şehrin ruhunda şampiyonluk yattığını ifade eden Mehmet Sekmen, şunları söyledi:
"Hedefimiz geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başa oynamak ve sezonu yine şampiyon olarak tamamlamak. Erzurum futbolda hak ettiği yerde değil. Bu yer bize yakışmıyor. Hedefimiz önce 1'inci Lig, sonra Süper Lig. Bunun için emin adımlarla ilerliyoruz.Tesis, imkan, teknik ekip ve yönetim olarak çok güçlüyüz."
Kulüp Başkanı Ali Demirhan ise şöyle konuştu:
"İyi bir ekip kurduk. Şehrin takıma olan desteği de müthiş. Kadromuz 1'inci Lig'e çıkmak yeterli. Maddi imkanımız var. Bu yüzden önümüzde hiçbir engel yok. Biz takımı Süper Lig'e hazırlıyoruz. Şampiyon kadroyu, şampiyonluk yaşamış, başarıdan başarıya koşan ve uluslararası tecrübesi olan ayı zamanda takımda abilik yapacak ahlaklı ve futbol kariyeri ortada olan oyuncularla güçlendirdik. Yıldız futbolcular transfer ettik. Ancak benim için sahada formanın hakkını veren her futbolcu yıldızdır."
"DADAŞ NOBRE"
Açılışta daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen Brezilya asıllı Türk futbolcu Mert Nobre, taraftarların ilgi odağı oldu. Taraftarın 'Dadaş Nobre' diye çağırdığı Mert Nobre Erzurum'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Şehir, takım, taraftar çok güzel. Mutluyum. Futbolcuların da tek hedefi şampiyonluk. Umarım kısa sürede Süper Lig'de oluruz" dedi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!