Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik:
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2015 13:37

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “İhlasla çalışan saf ve temiz olup da düşünce melekeleri uyuşturulmuş olan ve bunlara hizmet edenler, bunları kullanarak menfaat elde edenlere ve tepesindeki hainlere dair bir benzetme yapmak istiyorum. En altta içiciler, ortada dağıtım ve ticaretini yapanlar, en üstte ise baronlar” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Birlik ve beraberlik olurken bunları bozmaya çalışan kötü niyetli çalışmalar da olmuyor değil. 17 Aralık operasyonu da bunlardan birisi. Hamd olsun Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile püskürtüldü. Milletimiz de bunu gördü. Yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu gösterdi. Hala bu kadar olup biten hainliği görmeyen uyuşturulmuş bir kesim var” diye konuştu.
Başkan Çelik, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“İhlasla çalışan saf ve temiz olup da düşünce melekeleri uyuşturulmuş olan ve bunlara hizmet edenler, bunları kullanarak menfaat elde edenlere ve tepesindeki hainlere dair bir benzetme yapmak istiyorum. En altta içiciler, ortada dağıtım ve ticaretini yapanlar, en üstte ise baronlar.
Bizim saf ve temiz ruhlu vatandaşlarımız, aldıkları tenkitlerle izledikleri yayınlarla adeta uyutuluyorlar. Bunların hainliği yok sadece içici ve kullanıcı. Hani ‘Ben içiciyim abi’ diyerek kurtuluyor ya bunlar hakikaten sadece kendilerine zarar veriyorlar. Allah’tan bu arkadaşlarımızın bir an önce kendilerine gelmelerini diliyorum. Bu alttaki kesime servis yapan, dağıtım yapan, ticaret yapan ortadaki kesimin tek gayesi ise şahsi menfaat sağlamak. Allah bunların gözlerini doyursun ve bu menfaat şebekesinden bizi korusun diyorum.
En tehlikeli olanlar baronlar. 100 yıldan bu yana bu memlekete, bu dine İslam’ı kullanarak en büyük darbeyi vurmaya kalktılar. İslam aleminin lideri yolunda emin adımlarla giden bu ülkeyi, bu milleti durdurmak ve tekrar bağımlı hale getirmek istediler. Ama başaramadılar.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!