Büyükkılıç, YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Büyükkılıç, YGS ve LYSye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:01

Büyükkılıç, YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencileri ziyaret etti

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TINAZTEPE Sosyal ve Spor Tesislerinde incelemelerde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tesisin bir eğitim ve kurs yuvası olduğu gibi bölgenin sosyal yaşamına da renk ve hareketlilik kazandırdığını söyledi. Büyükkılıç, YGS ve LYS'ye hazırlanan öğrencilerle sohbet etti.

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerinde verilen YGS ile LYS kurslarına katılan öğrencilerle sohbet eden ve derslerine konuk olan Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilere tecrübeleri ve eğitim hayatından örnekler vererek başarının sırrının günlük ve düzenli çalışmaktan geçtiğini kaydetti. Tınaztepe tesisinin çok amaçlı ve büyük ölçekli bir bölge tesisi olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve öğretime büyük önem veriyoruz. Çünkü geleceğe önem veriyoruz. Bir gün bu yönetim ve hizmet kadrolarına bu gençler gelecek ve onlar idare edeceklerdir. Onların bilgili, tecrübeli ve bilinçli olmaları son derece önemledir. Üniversiteye hazırlık kurslarımız ile her yıl yüzlerce öğrencimizin üniversiteli olmalarına vesile oluyoruz. Bugün hem tesisimizi Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tuncay Demir ile gezdik ve incelemelerde bulunduk, daha da önemlisi öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Onlara moral verdik” dedi.

Kursa öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve hepsinde büyük bir istek ve şevk bulunduğunu, bu açıdan eğitime yapılan yatırımlara önem verdiklerini belirten Büyükkılıç, Tınaztepe tesisinin bir eğitim yuvası olması yanında aynı zamanda bir eğlence, dinlenme ve spor yapma merkezi olduğunu sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!