Büyükkılıç: Osmanlı ve Yıldırımbeyazıt düğün salonları hazır

Güncelleme Tarihi:

Büyükkılıç: Osmanlı ve Yıldırımbeyazıt düğün salonları hazır
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 15:39

Büyükkılıç: Osmanlı ve Yıldırımbeyazıt düğün salonları hazır

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt ile Osmanlı Mahallesi'ndeki düğün salonlarının sezon için tamamladığını belirtirken, "Her türlü nişan ve düğün merasimleri için randevu alınabilir'' dedi.
Başkan Büyükkılıç, salon kiralarının Belediye Encümeni kararıyla belirlendiğini  ilçenin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini düğün salonları ile belediyelerin sosyal bir hizmeti üstlendiklerini belirtti. Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu çalışma, hizmet ve yatırımlar ile ilçenin bir kimlik kazanarak markalaştığını ve şehir merkezine uzak olan bölgelerde düğün salonu yaparak işletmeye açtıklarını kaydetti. Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi:
"Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin muhtelif semtlerinde sosyal ve kültür tesisleri inşa ettik. Bununla yetinmeyip özellikle şehir merkezine uzak semtlere düğün salonları inşa ederek sosyal belediyecilik ilkesini yerine getirdik. Bu hizmet sektörü sosyal bir olgu olup mutlaka yerine getirilmeliydi. Yıldırım Beyazıt ile Osmanlı Mahallesi'ne birer düğün salonu inşa ettik. Mahalle halkının isteği üzerinde işletmesini belediye olarak üstlendik. Fiyatlar encümen kararı ile belirtendi. Düğün salonları 12.00-16.00 ve 19.00-24.00 saatleri arası kiralanailecek. Yani günde iki mutluluğa ev sahipliği yapılacak. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da nişan, düğün, sünnet gibi merasimlerin merkezi Melikgazi olacak."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!