Büyükkılıç, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı

Güncelleme Tarihi:

Büyükkılıç, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 15:47

Büyükkılıç, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, farklı yerlerde görev almak için belediyedeki görevlerinden ayrılan Fen İşleri Müdürü İnş. Müh. Murat Seçilir ile İmar ve Şehircilik Müdürü İnş. Müh. Mustafa Ünlü için veda yemeği verdi. Büyükkılıç, her iki mesai arkadaşına, hem Kayseri şehrine hem belediyeye hem de çalışanlarına vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediyecilik hizmetinde hep çözüm üreten, olaylara nezaket ve sabır ile yaklaşan Fen İşleri Müdürü İnş. Müh. Murat Seçilir ile İmar ve Şehircilik Müdürü İnş. Müh. Mustafa Ünlü’nün tecrübelerinden hep faydalanılacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Fen İşleri Müdürü İnş. Müh. Murat Seçilir ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapan İnş. Müh. Mustafa Ünlü, mesai saati gözetmeksizin belediyemizde uzun yıllar hizmet vermiştir. Hem belediyecilik çalışmaları ile Kayserimize hizmet etmişler hem de gönül adamı ve bir yönetici olarak birçok kişinin meslekte yetişmesine vesile olmuşlardır. Belediye mevzuatını iyi bilen yeni çıkan yasa ve yönetmelikleri takip eden birer kişi olmaları sebebi ile her zaman danışılan idareciler olmuştur. Çok aktif ve çalışkan bu iki arkadaşımız bilgi birikimi ve deneyimleri ve yine Kayserimize hizmetlerine devam edecektir” dedi. 

Fen İşleri Müdürü İnş. Müh. Murat Seçilir’in Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğünde kamu hizmetine devam edeceğini, İmar ve Şehircilik Müdürü İnş. Müh. Mustafa Ünlü ise özel sektörde çalışacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, her iki çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!