Büyükkılıç: Kayserispor'un galibiyetinde herkesin payı var

Güncelleme Tarihi:

Büyükkılıç: Kayserisporun galibiyetinde herkesin payı var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 18:05

Büyükkılıç: Kayserispor'un galibiyetinde herkesin payı var

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİSPOR'un Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’yi 4-1’lik skorla yenmesinin Kayserii için bir kazanç olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ''Bu zafer; Kayserispor’un yanında Kayseri halkınındır. Bu galibiyette herkesin payı var. Kayserispor’un tüm sporcuları ve teknik heyeti ve özellikle yeni yönetimi kutluyorum" dedi.
Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe’yi konuk ederek en iyi misafirperverliği yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç konuğa büyük önem verdiklerini ancak, sporun centilmenlik ve oyun istediğini ifade ederken şöyle konuştu:
"Bu açıdan, konuk etiğimiz Fenerbahçe takımı ile çok iyi bir karşılaşma ve doya doya bir futbol oynadık, sonuçta da 4 gol atarak sporun gereğini yerine getirdik. Her takım sahaya yenmek için çıkar, biz de Kayseri tek yürek olarak oynadığımız bu karşılaşmada, Fenerbahçe’yi 4-1 yenerek şehrimiz için muazzam bir skora imza attık.''
Sahadan 4-1’lik skorla galip ayrılan Kayserispor'un, Fenerbahçe’ye unutamayacağı bir mağlubiyet yaşattığını kaydeden Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de alınan bu galibiyetin memnuniyetle karşılandığını ve takıma sahip çıkıldığı takdirde Kayserispor’un neler yapılabileceğinin bir kez daha ortaya konduğunu kaydetti. Kulüp yöneticilerini, futbolcuları ve Antrenör Sergen Yalçın'ı hemşehrileri adına teşekkür ettiğini bir kez daha vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’a sahip çıkan, destekleyen ve her zaman birlikteliği ile tek yürek olan Kayserispor taraftarlarını da kutladığını ekledi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!