Büyükelçi Gazheli'den Başkan Uğur'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçi Gazheliden Başkan Uğura ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 13:43

Büyükelçi Gazheli'den Başkan Uğur'a ziyaret

Haberin Devamı

ARNAVUTLUK Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Genti Gazheli, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

Ziyarette Büyükelçi Gazheli'ye, Arnavutluk Ticari Ataşesi Nertila Doka ve Arnavutluk Balıkesir Fahri Konsolosu Ayhan Sezer de eşlik etti. Büyükelçi Gazheli'ye Balıkesir hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım ve çalışmalarını anlattı. Türkiye'den Arnavutluğa yatırım yapan çok işadamının olduğunu vurgulayan Başkan Uğur, "İlişkilerimiz güçlenerek devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Arnavutluk'a çok önem veriyor. Büyükşehir olarak 18 bin kilometrekarelik bir alana hizmet veriyoruz. 1 milyon 200 bin nüfuslu Balıkesir'in yaz aylarında nüfusu ise 3 milyonu geçiyor. Büyükşehir olarak insanlarımız huzur ve rahatı için hizmet ediyoruz" dedi.

Türkiye ile Arnavutluk arasında önemli ilişkiler ve bağlar olduğunu vurgulayan Büyükelçi Gazheli, Türkiye'de bir yıldır bulunduğunu ve Balıkesir'i de beğendiğini söyledi. Gazheli, kendisine zeytinyağı ve Yağcıbedir halısı hediye eden Uğur'a da konukseverliği için teşekkür etti.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!