Büyük yarış

Güncelleme Tarihi:

Büyük yarış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dernek Yönetimine iki ekip talip

Ali Rıza Tekin ve Gültekin Gencer'in başkanlık için yarışacağı Antalyaspor Kulübü Derneği'nin genel kurulu bugün 10.00'da AS Otel'de yapılacak.

İki başkan adayı

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin yönetimine talip olan Gültekin Gencer ile Ali Rıza Tekin'in başkanlığındaki iki ekip de dün gece geç saatlere kadar hazırlık yaptı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki AS Otel'de yapılacak genel kurul saat 10.00'da başlıyor. Kongrede ilk olarak her iki ekibin de önerisi doğrultusunda 21 kişi olan yönetim kurulu üye sayısının 10'a düşürülmesi için tüzük değişikliği yapılacak.

Listeleri hazır

Başkan adaylarından Ali Rıza Tekin'in listesindeki isimler dün kesinleşti. İsmail Bilal, Nafiz Tanır, Mehmet Çapacı, Turgay Alp, Can Saraçoğlu, Sadık Akdağ, Çetin Özler, Ali Yılmaz ve Mustafa Gürdal, Tekin'in listesinde yer alıyor. Gencer'in listesinde kesinleşen isimler ise şöyle: Ercüment Ersü, Nihat Ege, Cemal Ar, Mustafa Dağyar, Hasan Hüseyin Alan, İsmet Darıcı ve Mustafa Yılmaz oldu.

Doğaner aday değil

İki yıl önce yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Osman Doğaner, yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Doğaner, ‘‘İki ayrı ekibin kulübümüzün yönetimine talip olması beni sevindirdi. Bu kentte en güzel rekabet, Antalyaspor için yapılacak hizmet yarışıdır. Genel kurulun güvenini alarak işbaşına gelecek arkadaşlarımıza bundan sonra her zaman destek olmaya hazırız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!