Büyük takımların büyük kadrosu olur

Güncelleme Tarihi:

Büyük takımların büyük kadrosu olur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2011 13:11

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Çok geniş kadro var" eleştirilerinin doğru olmadığını savunarak, "Büyük takımların büyük kadroları olur" dedi.

Haberin Devamı

Bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yeni sezonda geniş kadroya çok ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Güneş, çok kısa zamanlar içerisinde önemli maçlar oynayacaklarını belirterek, "Avrupa'ya bakıldığında bir çok takımın geniş kadrosu olduğunu görebilirsiniz. O yüzden büyük takımların büyük kadroları olur. Biz de geniş kadromuzu lig ve Avrupa kupalarında fazlasıyla kullanmayı düşünüyoruz. Aslında bakıldığınızda çok da geniş bir kadromuz yok. Hatta bazı bölgelerde eksikliklerimiz olduğu bile söylenebilir" diye konuştu.

SAN SIRO KOLBASTI GÖRSÜN

"FAIR - PLAY RUHU İÇERİSİNDE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Güneş, yedek kalan oyuncular da dahil olmak üzere tüm futbolcuların motivasyonunu yüksek tutması gerektiğini vurgulayarak, "Herkes yeri geldiğinde forma giyecektir. Tüm futbolcularımızın bunun bilincinde olarak forma giymeye hazır olacağını biliyorum. Bizim için saha sonuçlarının yanı sıra oynanan futbol da çok önemli. Gerek oynadığımız futbol, gerekse Fair - Play ruhu içerisinde hareket ederek bu sezon önemli başarılara imza atmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton ve bu süreç içerisinde herkes elinden geleni yapacaktır" dedi.

Haberin Devamı

PİOTR BROZEK VE BARIŞ ÖZBEK SABIRSIZLANIYOR

Bordo mavili takımda sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı bulunan Piotr Brozek ve Barış Özbek, takıma katılmak için gün sayıyor. Barış Özbek'in sakatlığının tamamen iyileşmesinin 2 ayı bulabileceği, Piotr Brozek'in ise 1 aylık süre içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenildi. Piotr Brozek, "Takımdan ayrı kalmak ve takım arkadaşlarımın mücadelesini sadece televizyondan izlemek üzücü bir durum. Umarım sakatlığım tamamiyle geçer ve en kısa zamanda ben de onların arasına katılırım" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE MAÇINDA AVNİ AKER'İN DOLMASI BEKLENİYOR

Bu arada hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç ile taraftarlarının önüne çıkacak olan Trabzonspor'da, taraftarların Hüseyin Avni

Aker Stadyumu'nu tamamen doldurması bekleniyor. Bu sezon yaklaşık 14 bin kombine satılırken, geri kalan tüm biletlerin de maç gününe kadar satılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Bu arada Atletic Bilbao ile iptal edilen maçtan kalan biletleri iade etmeyenlerin sayısının 10 binin üzerinde olduğu ve taratfarların bu jestinin yönetim tarafından oldukça olumlu karşılandığı öğrenildi.

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatları belirlendi. Bordo mavili taraftarlar, karşılaşmayı , "MARATON E, H Bloklar, 30 TL, MARATON A, D Bloklar 40 TL, MARATON B, C, F, G Bloklar 50 TL, Kapalı kenar (A,D,E,H): 75 TL, Kapalı orta (B,C,F,G): 100 TL, VIP 200 TL, VIP Özel: 400 TL, Misafir seyirci tribünü: 40 TL" ödeyerek izleyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!