Büyük pazarlık

Güncelleme Tarihi:

Büyük pazarlık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

İsviçre'de gizli tutulan bir yerde yapılan görüşmede, golcü futbolcu ile yöneticilerden Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, transferin gerçekleşmesi için istedikleri şartları ortaya koydular. Taraflar daha önce prensipte anlaştığı için pazarlıkta detaylar görüşüldü.

Üç İtalyan yönetici

G.Saraylı Hakan Şükür'ün Juventus'a transferinin çözüme kavuşacağı büyük pazarlık dün akşam TSİ 19.00'da İsviçre'de başladı. Önceki akşam Hakan ile birlikte İsviçre'ye giden G.Saray yöneticileri; Sinan Kalpakçıoğlu ve Bülent Tulun, Juventus yöneticilerinden Moggi, Bettega, Cravdi ile gizli tutulan bir yerde masaya oturdu.

Casus filmi gibi

Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür, amcası Enver Şükür, avukatı Cumhur Ateş , Juventus temsilcisi Celalettin Bilgiç ve yakın arkadaşı Murat Besim de görüşmede hazır bulundu. Hakan Şükür ve beraberindekilerin casus filmlerini andıran basınla kovalamacası burada da sürdü. Gazetecileri atlatmak için önceki gece, ‘‘Milano'ya gidiyoruz. Pazarlığı orada yapacağız’’ diyen tarafların doğruyu söylemedikleri dün ortaya çıktı.

Moggi’nin tavrı

Pazarlığın gizli tutulmasını Juventus Genel Menajeri Moggi'nin istediği ve, ‘‘Etrafta bir tane gazeteci görürsem transferden vazgeçerim’’ diyerek kesin tavır koyduğu öğrenildi. Görüşmede hem Hakan hem de G.Saray yöneticileri, transferin gerçekleşmesi için gereken isteklerini ortaya koydular. Taraflar daha önce prensipte anlaştığı için pazarlıkta detaylar görüşüldü.

Saatlerce sürdü

Juventus Kulübü'nün Hakan'a vermeyi taahhüt ettiği ev, araba,

Türkiye'ye gidiş-dönüş uçak biletleri konusunda sorun olmadığı belirtildi.

G.Saraylı futbolcu görüşmede, maaş, prim, şampiyonluk primi, reklamlardan alınacak ücretler konusundaki isteklerini bildirdi.

G.Saray yöneticileri de Hakan'ın bonservis ücretinin ödeme şeklini görüştü. Pazarlık gece geç saatlere kadar sürdü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!