Büyük parti için seçenek bol

Güncelleme Tarihi:

Büyük parti için seçenek bol
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 12:00

Bakalım 2010 yılınız denizlerde mi geçecek, rayların üzerinde mi? Vereceğiniz karara göre bu yılı Sezen Aksu’nun evinde de geçebilirsiniz, sıkı bir köprüaltı çocuğu olarak da.

Haberin Devamı

Yeni yıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle geçer, derler. O halde seçiminizi iyi yapın. Bakalım 2010 yılınız denizlerde mi geçecek, rayların üzerinde mi? Vereceğiniz karara göre bu yılı Sezen Aksu’nun evinde de geçebilirsiniz, sıkı bir köprüaltı çocuğu olarak da.

İki kıta arasında yakamazoların içinde
DENİZDE

Yeni yıla İstanbul’un incisi Boğaz’da, tekne turu ile girmeye ne dersiniz? Bogazgezisi.net; aile ve arkadaş grubunuzla, ister özel, ister münferit katılımlı eşsiz bir yılbaşı akşamını, dünyanın en güzel manzarası eşliğinde geçirmeye davet ediyor. Saat 20.00-02.00 arasında, sınırsız yerli içki, canlı müzik ve yılbaşı mönüsü kişi başı 175 lira. (216) 342 12 00.

Yerli-yabancı pop şarkılarla
TREN GARINDA

Tabii yeni yıla garda girmek, sonra bütün yılın raylar üstünde geçmesi gibi bir risk de taşıyor ama buna değer: Sirkeci garında 1500 kişilik bir parti veriliyor. DJ Cüneyt Kurt gelenleri yerli ve yabancı pop şarkılarla coşturacak. Partiye normal biletler 75 lira. Bu fiyata 2 deluxe içki dahil. 6 kişi toplayabilirseniz stand var: 1 stand 500 lira ama 1 şişe viski veya votka ikram. www.biletix.com.

Haberin Devamı

3 DJ ve dansçı kızlarla birlikte
KÖPRÜALTINDA

Yok bu Galata Köprüsü değil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Rumelihisarı. “Yeni yıla köprünün altında girelim” diyen Don Jon’da yılbaşı gecesi üç DJ birden çıkıyor, onlara dansçı kızlar eşlik ediyor. DJ Yusuf Kurt, DJ Emircan Hattat, Dj Uğur Koçak’ın canlı performanslarını sergileyecekleri gecede tam gece yarısı havai fişek gösterisi de yapılacak. Barbekü dürüm, limitsiz yerli içki servisi, ilerleyen saatlerde verilecek çorbayla birlikte kişi başı 85 lira. (212) 287 29 10.

Jessica 6 ile dans ederek
SANTRAL’DE

Otto Santral’de yeni yıl akşamı disko gecesi var. Daha önce Bienal kapsamında Les Ottomans’da konser veren Jessica 6, ikinci konseri için yeni yılı seçti. Yılbaşı mönüsünde yer elması çorbası, karidesli tagliatelle, beğendili kuzu, mango sorbet gibi tatlar var. Konsere biletler Biletix’te 60, içkili-yemekli parti girişi ise 220 lira. (212) 427 18 89.

Haberin Devamı

Avaz avaz yeni yıl geri sayımıyla
MEYDANDA

Özgür ruhunuz bir yerlere tıkılmayı ret mi ediyor? Yürümekle yollar aşınmaz, çıkın sokaklara. Asi gençlik Tünel, Asmalımescit, Şişhane sokaklarını dolduracak, ellerinde içkileriyle yeni yılı açıkhavada karşılayacak. Aralarına karışabilir, Tünel Meydanı’nda yeni yıl geri sayımına katılabilirsiniz.

Avlu Meyhane’de fasıl keyfiyle
BAHÇEDE

Klasik meyhane tarzını modern tasarımla harmanlamış Avlu Meyhane, müşterilerini yıla sarı-siyah avlusunda sokmaya hazırlanıyor. Turşu, kavun-beyaz peynir, salata, paçanga, ciğer tavayla başlayan yemekler hindi, sarmaş bonfile ve limon sorbeyle devam edecek. Eğlence fasılla başlayacak, sürpriz dans şovuyla noktalanacak. Kişi başı 150 lira. (212) 244 97 25.

Haberin Devamı

Şahane Rum ve Girit mezeleriyle
SEZEN’İN EVİNDE

Sezen Aksu’nun Nişantaşı’nda eskiden oturduğu apartman artık bir meyhane: Barba. Oğlu Mithatcan’ın day day yaptığı koridorlarda şimdi garsonlar haldır haldır Rum ve Girit mezeleri taşıyorlar salondaki masalara. Fasılla başlayacak eğlence Rum müziği ve dansözle sürecek. Yılbaşı gecesi fiks mönü 125 lira. (212) 291 69 00.

Yeni yıl hediyesi kazanarak
TERASTA

Zoe Teras bu yıl iki alternatif fiks mönü oluşturdu. Restoran mönüsü 175 lira: Yeni yıl kokteyli, deniz mahsulleri tabağı, tortellini, nar sorbe, hindi sarma, şampanya, parfe ve limitsiz yerli-yabancı içecek. Bar mönüsü 100 lira: Sıcak ikram sepeti, meyve sepeti, limitsiz yerli-yabancı içecek. Ayrıca hediyeler var: Point otelde 2 kişi bir gece konaklama, Zoe restoranda 2 kişi bir gece akşam yemeği, 1 şişe Jack Daniel’s ve 1 şişe Absolut. (212) 251 74 91.

Haberin Devamı

Bir tatlı huzur alarak
KALAMIŞ’TA

Her katında ayrı bir eğlence sunan Kalamış Posh’un giriş katında DJ-davul-oryantal şov, birinci katında Türkçe pop, ikinci katında Yorgo ile Sirtaki gecesi var bu yıl. Şef Selahattin Koç’un hindi dolması da cabası. Fiyatlar 150, 175 ve 200 lira. (216) 550 41 42.

Altın Kızlar’la yatlara karşı
MARİNADA

Türkiye’nin ilk beş altın çıpalı marinası arasında yer alan Ataköy Marina 360 derece deniz manzaralı bir yeni yıl gecesi sunuyor. Marina içindeki Yacht Club’da yeni yıl gecesi Altın Kızlar fasıl heyeti çıkıyor. Yılbaşı özel mönüsü kişi başı limitsiz yerli içkiyle 200 lira. (212) 560 41 10.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!